Retourneren

Natuurlijk doen wij er alles aan om u tevreden te stellen. Mocht u desondanks uw bestelling willen retourneren, dan kunt u aanspraak maken op uw herroepingrecht / retourrecht.

Dit houdt in dat u uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, kan annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw bestelling aan ons te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dient het artikel met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. 

Voor retourzendingen kunt u contact met ons opnemen via bestellingen@druma.nl. Wij zullen u dan ons retourformulier toesturen, waarmee wij het retour kunnen verwerken. Mits het artikel in goede orde door ons is ontvangen, zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding terugstorten.

Artikelen en producten die wij op klantspecificatie hebben aangemaakt of samengesteld (bijvoorbeeld op maat versnijden, mengen, e.d.) zijn helaas van deze retourregeling uitgesloten.

Uw bestelling

Uw winkelwagen is leeg