Transferpoeder

Transferpoeder

Voor verschillende textielsoorten bestaan aangepaste transferpoeders.

  • Druma heeft gekozen om een zeer kwalitatieve reeks Privat Label poeders op de markt te brengen, die aan de hoogwaardige eisen van de transfertechnologie voldoen. Deze poeders zijn van westers fabrikaat, waardoor we een stabiele kwaliteit kunnen garanderen bij elke levering. 


De kwaliteit van deze poeders wordt zowel door Rutland-Union als door ArjoWiggins ondersteund.

Afhankelijk van de toepassing worden verschillende poeders aangeraden. Er kan een keuze gemaakt worden uit poeders voor 5 verschillende ondergronden. Maar deze soorten zijn niet impliciet alleen werkzaam op de vernoemde ondergrond. De hechting zal op verschillende ondergronden mogelijk zijn.
Wij raden een wastest na verwerking aan.

  • Dru-TRP-C200 : standaard poeder voor katoen
  • Dru-TRP-N200 : speciale hechting voor nylon
  • Dru-TRP-W200 : hoge hechting voor werkkledij
  • Dru-TRP-E200 : lijmpoeder met elastische capaciteiten voor elastische stoffen en katoen, soft touch
  • Dru-TRP-LM200 : lage transfertemperatuur voor speciale hittegevoelige textielsoorten en zacht PVC

 

Elk poeder heeft ook een bepaalde resistentie voor droogkuis en wastemperaturen. Een correcte keuze van het juiste poeder laat toe om een kwalitatief resultaat te bekomen bij het transfereren.

Naargelang de fijnheid van het beeld is het soms nodig om een fijnere poederstructuur aan te wenden. Voor visuals met fijne structuren, moeten fijnere korrels gebruikt worden, die er voor zorgen elk detail van de tekening minutieus over te brengen bij het transfereren. Voor het maken van rugnummers wordt soms een groffer poeder gebruikt, maar onze standaardreeks is hiervoor perfect geschikt.

  • De standaardreeks zoals hierboven vernoemd, hebben allemaal een korrelgrootte van 80 tot 200 micron. Van elke versie kan ook een fijnere soort verkregen worden met een fijnheid van 0 tot 80 micron. De prijs hiervan is op aanvraag. Tevens kan ook op aanvraag groffer poeder geleverd worden.

 


Uw bestelling

Uw winkelwagen is leeg