Rutland-Union

Rutland-Union

De internationale groep Rutland-Union is een fabrikant die onder beide merknamen deze kwalitatieve plastisolinkten op de markt brengt. Deze plastisolinkten behoren tot de topkwaliteit in de markt en hebben een heel uitgebreid gamma om op alle soorten textiel een oplossing te bieden.
Druma volgt niet het gehele gamma plastisolinkten van deze fabrikant.
Plastisol inkten zijn onschadelijk als ze doordacht gebruikt worden. Een echte plastisolinkt bevat geen luchtvervuilende solventen en een zeer laag gehalte aan VOC's (Volatile Organic Compounds = vluchtige stoffen).
Met betrekking tot de nieuwe Europese wetgeving, die al in sommige landen werd ingevoerd (cfr Nederland) werd gekozen om de NON-PHtalaat reeks in ons gamma op te nemen. Deze inkten voldoen aan de nieuwe gezondheidsregeling, maar zijn daarom iets duurder. De fabricatie, het transport, de opslag, het gebruik, en verwijderen van plastisol inkten kan geen enkel letsel, ziekte of milieuverontreiniging veroorzaken, zo lang men de aangewezen veiligheidsnormen en milieunormen volgens de nodige procedures aanwendt.


Uw bestelling

Uw winkelwagen is leeg