Apparatuur

Apparatuur

Zowel voor grafische vlakdruk, als textieldruk heeft Druma de nodige apparatuur beschikbaar.

Druma heeft de keuze om een gamma toestellen van verschillende fabrikanten aan te bieden. Wij richten ons op de noden van de klant om het juiste apparaat binnen Uw noden en budget voor te stellen.

Onder de screenvervaardiging staat alle apparatuur voor het aanmaken van drukzeven. Naast belichten is er ook het drogen en het incoaten van de zeven.

Voor het strippen, reinigen en ontvetten van zeven werd alle apparatuur geplaatst onder screen behandeling. Ook hier heeft Druma de mogelijkheid om verschillende toestellen te presenteren. Van een eenvoudige spoelbak met een pomp, tot en met een volautomatich toestel voor strippen, reinigen, en ontvetten.

De textieldrukkers die op zoek zij naar een manuele machine of een volautomaat vinden zeker hun gading in ons gamma textieldruk. Tevens zijn alle andere zeefdruktoestellen ondergebracht in de categorie Grafische Zeefdruk.

Een zeefdrukinkt heeft meestal hulp om nodig om te drogen, en zelfs bij luchtdruging is het interessant om het juiste apparaat ter beschikking te hebben. Een gewoon droogrek, maar ook alle soorten droging zoals UV & hete lucht zijn gerangschikt onder de categorie drogen & flashen.

Voor een degelijk advies naar Uw noden toe, neem je best contact op met Druma via telefoon of mail.

 


Uw bestelling

Uw winkelwagen is leeg