Inkjet dye + pigment

Inkjet dye + pigment

Veel zeefdrukkerijen hebben in het verleden al geinvesteerd in een speciale inktjet printer om films te vervaardigen. Ook de gewone inktjet printer voor kantoorgebruik kan ingezet worden voor het vervaardigen van films. Zwarting is bij het gebruik van een kwalitatieve printer meestal geen probleem.

De nieuwe Filmmaker systems maken gebruik van speciale films en software, waarbij een top kwaliteit wordt bekomen en films perfect voor zeefdruk uitgedraaid kunnen worden.

Zowel voor de grote modellen als de kantoorprinters bestaan de geschikte filmsoorten om drukfilms te maken. Deze films vragen een voorzichtige behandeling tijdens en na het printen. Doordat de print nat is tijdens het printen moet de film voorzichtig behandeld worden. Ook na het printen is de gedrukte laag niet altijd krasvast. De grote rolfilmprinters hebben meestal weinig problemen, maar bepaalde kantoormodellen werken met een inkt die niet al te krasvast is na het drukken, en vragen dus voorzichtigheid in gebruik en klassement.


Uw bestelling

Uw winkelwagen is leeg

Producten binnen deze categorie