Zeefdrukgaas

Zeefdrukgaas

Druma voert een zeer uitgebreid assortiment met zeefdrukgazen welke wij importeren vanuit de gehele wereld.

Saati zeefdrukgaas

Alleen het beste is goed genoeg voor onze zeefdrukklanten. En dat willen we graag blijven waarmaken.

Onze norm is daarom het gepatenteerde, plasma behandelde Hi-R gaas van Saati. Dit innovatieve gaas beschikt over uitstekende en onvergelijkbare eigenschappen.

Wängi zeefdrukgaas

Wängi Mesh AG is een Zwitserse gaasfabrikant, eerder voortgekomen uit de grote namen die later Sefar hebben gevormd. Deze fabrikant biedt u Zwitserse kwaliteit tegen een eerlijke prijs, zonder hierbij naast de schoenen te lopen. Waengi Mesh beschikt over uitgebreide productiecapaciteit, waarbij conform ISO 9001 kwaliteitsnormen wordt gewerkt en geproduceerd. Korte levertijden, flexibiliteit en meedenken met de eindgebruiker zijn waarden die Waengi Mesh tot een serieuze speler op de markt hebben gemaakt. De prijzen zijn hierbij aantrekkelijk gehouden. Waengi Mesh realiseert zich, dat het nog altijd de gunst van de klant is die doet kopen. Dat maakt het werken met deze partij uitermate plezierig.

JMC Zeefdrukgaas 

JMC Monoplan en JMC Monoplans PLUS polyester zeefdrukgazen is een totaalpakket dat is samengesteld uit het aanbod van diverse fabrikanten van zeefdrukgaas. Uit de verschillende programma’s hebben wij voor u de keuze gemaakt. Het kan daarbij zo maar voorkomen dat een van de fabrikanten ook het gaas levert aan de “grote merken” en welke u al jaren verbruikt. Door de samenwerking met deze En dat scheelt. Een productlijn van 8 tot 165 draden per cm. was tot voor enkele jaren ongehoord. Inmiddels is bewezen dat de kwaliteit absoluut niet onderdoet, ook niet op de grotere formaten in de hoogste gaasnummers, voor de bekende alternatieven. Alle door ons geleverde JMC zeefdrukgazen worden geproduceerd en aan ons geleverd middels de ISO 9001 norm. Graag zijn wij u van dienst.


Uw bestelling

Uw winkelwagen is leeg