Sign Cursussen

Druma is vanaf 2018 opleidingspartner van TAC Academy en verzorgt sinds die tijd diverse sign gerelateerde cursussen voor de toekomstige en huidige professionals.
 
Als gespecialiseerd partner is Druma sinds jaar en dag opleider en leverancier om deze techniek succesvol toe te kunnen passen. Niet alleen in de autosport is decoratie natuurlijk al lang gemeengoed. Ook de zakelijke toepassingen en het particulier gebruik groeien enorm de laatste jaren. Dit komt mede door het aantal innovatieve foliematerialen en verwerkingsmogelijkheden die jaarlijks op de markt komen. Bijblijven met uw kennis is daarom enorm belangrijk voor het succesvol toepassen van belettering en wrappen. Uw klanten hebben hoge verwachtingen van hun project en wij zijn van mening dat we u als professionele gebruiker hierbij verder kunnen brengen.
 
Hieronder vindt u de trainingen die momenteel worden aangeboden door TAC Academy, en die verzorgd worden door Druma. Alle trainingen worden door een ervaren docent gegeven die nog steeds dagelijks in de praktijk actief is met zijn vak. Goed om te weten is dat er voor iedere training geen noodzakelijke voorkennis nodig is.

Via de onderstaande links vindt u meer informatie over deze trainingen en kunt u zich direct inschrijven voor de desbetreffende training: