Proll inkten & coatings

Pröll Group is een wereldwijde onderneming van de Beierse traditiezeefdruk inkten en coatings industrie met een focus op innovatieve, technisch geavanceerde print-en decoratie-oplossingen.

 
Als een op onderzoek gebaseerde ontwikkelaar van hoge-kwaliteit inkten en coatings systemen ontwikkelt Proll voor haar klanten al meer meer dan 75 jaar oplossingen.
 
Moderne fabrieken, innovatieve en milieuvriendelijke productiemethoden, hoogwaardige grondstoffen en constante kwaliteitscontroles zorgen voor de hoogste en constante kwaliteit van de producten en daarom reproduceerbaarheid in uw productieproces.
 

Innovatieve inkt in de hoogste en constante kwaliteit

 
De ontwikkeling van geavanceerde en toekomstgericht kleur en inkten en de beste technische ondersteuning aan haar klanten zijn de belangrijkste factoren van Pröll filosofie.
 
Daarnaast biedt Proll een scala aan diensten met betrekking tot de onderwerpen:
 
  • hechtingsproeven
  • Color Matching
  • prepress
  • snelle beschikbaarheid van de producten.
 
Pröll inkten en coatings worden vervaardigd in overeenstemming met RoHS en REACH. Onze systemen bevatten geen kleur pigmenten op basis van zware metalen (DIN EN 71, deel 3). De kwaliteit, bescherming van het milieu en arbeidsveiligheid managementsysteem van Pröll KG is ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.
 

 

Uw bestelling

Uw winkelwagen is leeg