Apparatuur en machines

Apparatuur en machines

Zowel voor grafische vlakdruk, als textieldruk heeft Druma de nodige apparatuur voor verschillende budgetten beschikbaar. Naast drukzeven leveren we ook materieel voor belichten, drogen en het incoaten van de zeven.

Voor het strippen, reinigen en ontvetten van zeven hebben wij de mogelijkheid om verschillende toestellen te presenteren. Van een eenvoudige spoelbak met een pomp, tot en met een volautomatisch toestel voor strippen, reinigen en ontvetten.

Textieldrukkers die op zoek zij naar een manuele machine of een volautomaat zullen ook zeker kunnen slagen.

Zeefdrukinkten hebben meestal hulp om nodig om te drogen. Zelfs bij luchtdroging is het interessant om het juiste apparaat ter beschikking te hebben. Een gewoon droogrek, maar ook andere soorten droging zoals UV & hete lucht hebben wij beschikbaar.

 • Handdruk apparatuur

  Met deze handmatige zeefdruktafels kan perfect grafisch en textiel drukwerk afgeleverd worden. De kleine tafels en caroussels zijn perfect voor kleine reeksen en proefdrukken in een labo, maar tevens bestaan er grote tafels die ideaal geschikt zijn voor kunst en andere toepassingen.

  Op de grafische zeefdruktafels staat een vacuum aanzuigsysteem, waardoor de media perfect aangelegd kan worden en in regsiter blijft liggen voor druk van meer kleuren. Door het tegengewicht in een scharnierconstructie is het openen en sluiten van de zeef eenvoudig en zonder extra kracht. De ergonomische tafel zorgt voor een stabiele en stevige constructie. 

  Lees meer Lees minder
 • Droogrekken

  Droogrekken zijn ideaal voor de opslag van plano materialen na het drukken, zodat deze rustig kunnen drogen aan de lucht. Droogrekken zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en zijn allen voorzien van een dikke draadbespanning. De droogrekken zijn zeer stabiel en voorzien van wielen zodat ze verrijdbaar zijn. Droogrekken met minder bladen geven u de ruimte om extra dikke materialen te laten drogen

 • Droogtunnels

  Geforceerd drogen van drukwerk zorgt voor meer snelheid in uw productie. Met onze droogtunnels bieden we diverse mogelijkheden om textielbedrukkingen in één of meerdere doorgangen te fixeren. Op verschillende formaten kiest u uit warme lucht, infrarood of een combinatie van beiden.

 • Diversen

  Naast de digitale toepassingen mogen we onze roots niet vergeten. Wij zijn nog steeds een topleverancier in alle facetten van de zeefdruk. Bekijk onze aanverwante zeefdruk artikelen.