Aanbiedingen

Aanbiedingen

De grootste winkeldag van het jaar staat voor de deur, en we zijn verheugd om u enkele van onze ongelofelijke Black Friday-aanbiedingen te presenteren!

We hebben fantastische kortingen op een breed scala aan producten die direct beschikbaar zijn op onze website.

Hieronder vindt u een overzicht van wat u kunt verwachten en bestellen tot en met 28 november aanstaande:

  • Speciale actieprijzen voor transferpersen

    Voor diverse modellen heeft Druma haar potlood geslepen voor de diverse transferpersen. Heeft u nog wensen om uw assoritment uit te breiden met een transferpers dan kunt u nu gebruik maken van de aanbiedingen.

  • Uitverkoop Silhouette Cameo 4

    Onze Silhouette Cameo 4 snijplotters zijn nu in de uitverkoop tegen ongelooflijk lage prijzen. Dit is de perfecte kans om uw creatieve projecten naar een hoger niveau te tillen. Of u nu gedetailleerde ontwerpen maakt voor uw bedrijf of gepersonaliseerde geschenken voor uw dierbaren, deze machine zal u niet teleurstellen. 

  • Aanbiedingen Textiel Decoratie

    Ontdek onze onweerstaanbare aanbiedingen voor textiel transferflex in diverse uitvoeringen en samengestelde pakketten. Ideaal voor het personaliseren van kleding, accessoires en meer. Of u nu een klein bedrijf runt dat gepersonali-seerde producten aanbiedt of een hobbyist die graag unieke geschenken maakt, onze textielflex is gemakkelijk te gebruiken en biedt uitstekende resultaten. Profiteer van deze kans om uw bedrijf uit te breiden of uw creatieve projecten tot leven te brengen.