UV-DTF reliëf sticker systemen

UV-DTF reliëf sticker systemen

Ontdek onze uitgebreide selectie printers, inkten en toebehoren voor UV-DTF printers. Met behulp van UV DTF (Direct to Film) printtechnologie kunt u hoogwaardige UV DTF stickers produceren.

Deze stickers worden bedrukt met duurzame UV-inkt die direct op een dunne film wordt aangebracht en vervolgens direct in deze machines worden gelamineerd zodat het oppervlak van de sticker wordt overgebracht.

Lees meer
 • Hardware UV-DTF systemen

  UV-DTF (UV Direct to Film) printen is een geavanceerde printtechnologie die gebruikmaakt van UV-inkt die direct op een film kan worden afgedrukt. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om hoogwaardige prints te produceren met levendige kleuren en scherpe details op diverse materialen, zoals textiel, hout, metaal en kunststof. 

  Welkom in de wereld van UV-DTF printen

   

  Door het gebruik van UV-inkt, die direct op het materiaal wordt aangebracht en vervolgens met UV-licht wordt uitgehard, biedt UV-DTF printen een duurzame en krasbestendige printoplossing.

  Een van de voordelen van UV-DTF printen is de veelzijdigheid ervan. Deze technologie kan worden toegepast op verschillende soorten materialen en objecten, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het personaliseren van kledingstukken, het decoreren van interieurartikelen, het produceren van reclameborden of het maken van gepersonaliseerde geschenken, UV-DTF printen biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve en professionele projecten.

  Daarnaast staat UV-DTF printen bekend om zijn hoge printkwaliteit en snelle droogtijd. De prints zijn helder, levendig en bestand tegen vervaging, waardoor ze langdurig mooi blijven. Bovendien zorgt de snelle droogtijd ervoor dat prints direct klaar zijn voor verdere verwerking of gebruik, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en wachttijden worden geminimaliseerd.

  Kortom, UV-DTF printen is een geavanceerde en veelzijdige printtechnologie die hoogwaardige en duurzame prints produceert voor een breed scala aan toepassingen. Als je meer wilt weten over UV-DTF printen of specifieke vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

  Lees meer Lees minder
 • Inkt voor UV-DTF systemen

  Ontdek onze hoogwaardige UV-inkten voor UV-DTF printtechnologie. Onze inkten zijn speciaal ontwikkeld voor het produceren van UV DTF stickers van topkwaliteit.

  Deze duurzame inkten hechten direct aan een dunne film en zorgen voor levendige kleuren en scherpe details op het oppervlak van de sticker.

  De resulterende stickers zijn waterbestendig, krasbestendig en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Upgrade uw stickerproductie met onze hoogwaardige UV-inkten en creëer stickers die opvallen en lang meegaan.

 • Film en lminaat voor UV-DTF systemen

  Ontdek onze hoogwaardige films en laminaat voor UV-DTF printtechnologie.

  Onze films en laminaat zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met UV DTF printers voor het produceren van stickers van topkwaliteit. De films dienen als drager voor de UV-inkt en zorgen voor een duurzame en heldere afdruk op het oppervlak van de sticker. 

  Het laminaat zorgt voor extra bescherming en verlengt de levensduur van de stickers, waardoor ze bestand zijn tegen water, krassen en andere invloeden van buitenaf. Upgrade uw stickerproductie met onze hoogwaardige films en laminaat en creëer stickers die lang mooi blijven en opvallen!

  Lees meer Lees minder

De resulterende stickers zijn waterbestendig, krasbestendig en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze onderscheiden zich door heldere kleuren en scherpe details, waardoor ze ideaal zijn voor reclame, branding en decoratieve toepassingen.

UV DTF stickers vormen een uitstekend alternatief voor tampon- en zeefdruk en doming, en zijn geschikt voor vlakke en lichtgebogen ondergronden zoals glas, plastic, metaal en meer. Upgrade uw stickerproductie met onze hoogwaardige UV DTF stickers!