Druma i-Label systeem

Druma i-Label systeem

Het Druma i-label systeem is ontworpen om identificatie van kleding en overige artikelen binnen uw organisatie te vereenvoudigen, waardoor het leven van uw personeel gemakkelijker wordt! Het etiketteersysteem zorgt voor een professionele uitstraling die duurzaam en eenvoudig aan te brengen is

Lees meer

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

U zult merken dat het systeem een onschatbare waarde is bij het labelen van de kleding. Geen verwarring meer in de wasruimte om de kleding te identificeren wanneer het oude label is afgewassen of de inkt op het handgeschreven label vervaagt en onleesbaar wordt. Door het Druma i-label systeem te gebruiken, kan elk kledingstuk of ander persoonlijk item duidelijk worden geëtiketteerd en is elk label bestand tegen wassen en drogen.

De wasbare etiketten zijn snel en eenvoudig te ontwerpen, te produceren en makkelijk aan te brengen. Na het printen worden de labels met hitte op het item geseald met behulp van de Adkins Beta Swift Heat Sealer. Omdat de labels zelfklevend zijn, kunt u ervoor zorgen dat ze in de juiste positie worden geplaatst alvorens ze worden geseald. Eenmaal geseald, zal het label niet meer loslaten.

Het systeem is perfect voor gebruik in kleinere ruimtes, door het compacte formaat in tegenstelling tot andere oplossingen die uw waardevolle ruimte in beslag nemen.  De printer en toestenbord zijn ontworpen voor een stand-alone gebruik waardoor u geen computer nodig heeft. De Beta Swift Heat sealer is een sterke maar lichtgewicht machine waardoor deze ook makkelijk verplaatsbaar is.