Raamfolie - windowfilms

Raamfolie - windowfilms

Met raamfolies (windowfilms) zijn erg veel toepassingen mogelijk. zoals kleurfolies en decoratiefolies. In de bouw- en interieursector worden deze folies vaak gebruikt om de inval van UV- of zonlicht te verminderen. Ook zijn er veiligheidsfilms die worden gebruikt om inbraakbeveiliging te verhogen of om versplintering van glas tegen te gaan.

Lees meer
 • Gekleurde folies

  Druma wil zich onderscheiden op gebied van graphics die bedoeld zijn voor het interieur en exterieur van gebouwen. Met deze transparant gekleurde raamfolies leveren unieke oplossingen die u nodig heeft voor modernisering en/of renovaties en nog veel meer. Druma is voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, die duurzaam zijn. Betaalbare kwaliteit staat daarbij voorop.

 • Glas ets effect folies

  Voor zandstraal- en glas ets effecten die uitgeplot worden met een visual, om grafische beelden uit te werken bestaat een groot gamma folies. Ook glasetseffecten met kleuren en andere toepassingen zijn beschikbaar in dit gamma. 

  • decoratie glas plotter folies
  • langdurig buitenbestendig
  • geschikt voor indoor en outdoor toepassingen
  • kan gebruikt worden als plotterfolie en als raamdecoratie folie
  • diverse uitvoeringen en effecten
  Lees meer Lees minder
 • 3M Fasara

  De 3M™ Fasara™ Decoratieve glasfolies zijn een veelzijdige en stijlvolle optie om design en privacy op glazen oppervlakten te verbeteren tegen lage kosten. Deze folies geven de uitstraling en doorschijnendheid van geëtst, gezandstraald of individuele decoraties op glas tegen een fractie van de kosten. De 'Frost-Mat' serie bevat patronen met diverse niveaus van vorst en mat effecten. Deze patronen bijna geheel ondoorzichtig, voor een compleet privacy effect.

 • Zon- & UV-werende films

  Besparen op warmte of koeling. Door het plaatsen van een zonwerende film, kan stevig bespaard worden in energiekost. Door zijn specifieke werking, houdt deze folie in de zomer het zonlicht buiten waardoor de koeling minder hard moet werken en kosten gereduceerd worden.

  Maar in de winter zorgt deze folie ook voor een beschermend schild van binnenuit, waarbij warmte niet te snel via de ramen wordt afgegeven. Hierdoor wordt het rendement van de verwarming vergoogd, en de verwarmingskost verlaagd.

  Lees meer Lees minder
 • Exterieur Spiegelfolie

  Het principe van gemeten metallisatie van de polyester drager vormt bij daglicht een reflecterend scherm, dat het beeld als een spiegel weerkaatst. Dit alles met behoud van de transparantie en visuele eigenschappen van het glas aan de binnenzijde.

  De gebruiker kan zien zonder gezien te worden. De toepassing van een One-way spiegelfilm maakt het mogelijk om het delicate probleem van grote glazen oppervlakken, wanneer deze nieuwsgierige blikken toelaten, effectief op te lossen.

  De oplossing van gordijnen en jaloezieën is niet altijd geschikt voor professionele gebouwen en genereert een aanzienlijk verlies aan licht. Een eenrichtingsspiegelfolie biedt bescherming voor alle beglaasde oppervlakken waarvoor het gewenst is natuurlijk licht vast te houden zonder naar binnen te kijken; zoals kantoren op het gelijkvloers, vergaderzalen, enz.

  Het fenomeen eenrichtingsspiegel

  • Van buiten een perfecte spiegel.
  • Van binnenuit totale transparantie.

  Een spel van licht tussen het exterieur en het interieur van een kamer

  Lees meer Lees minder
 • Veiligheid- en beschermfolies

  Graag introduceren wij ons uitgebreide aanbod van veiligheidsraamfolies, die we in verschillende uitvoeringen aanbieden. Deze glasfolies zijn ontworpen om verschillende beveiligingsdoeleinden te dienen, zoals het bij elkaar houden van scherven bij glasbreuk, kogelwerende bescherming, anti-inbraakmaatregelen en spiegelfolies die eenzijdig doorzichtig zijn. Onze producten worden geleverd in handige rollen en zijn verkrijgbaar in diverse formaten.

  Onze glasfolies voor veiligheid vormen een effectieve barrière tegen ongelukken en ongewenste situaties. Bij glasbreuk zorgen ze ervoor dat de scherven bijeen blijven, waardoor het risico op letsel wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar glazen oppervlakken, zoals ramen en deuren, een potentieel gevaar kunnen vormen, zoals scholen, kantoorgebouwen en openbare ruimtes.

  Daarnaast bieden we ook kogelwerende folies aan die een verhoogde veiligheid bieden in situaties waarin er een risico bestaat op gewapende aanvallen. Deze folies zijn ontworpen om de impact van kogels te verminderen en kunnen een cruciale rol spelen bij het beschermen van mensen en eigendommen in gevaarlijke omgevingen.

  Onze anti-inbraakfolies zijn speciaal ontworpen om het binnendringen van ongewenste personen te voorkomen. Ze bieden een extra laag bescherming door het glas steviger te maken en moeilijker te doorbreken. Dit helpt bij het ontmoedigen van inbraken en vergroot de veiligheid van uw huis of bedrijf.

  Tot slot hebben we ook spiegelfolies die eenzijdig doorzichtig zijn. Deze folies bieden privacy en zorgen ervoor dat mensen aan de ene zijde van het glas kunnen kijken, terwijl ze aan de andere zijde een spiegelend effect hebben. Ze zijn ideaal voor situaties waarin privacy gewenst is, zoals vergaderzalen, winkels of badkamers.

  Onze producten worden geleverd per rol, wat flexibiliteit biedt in termen van de benodigde hoeveelheid en de toepassing ervan. We bieden verschillende formaten aan, zodat u de folies kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

  Kortom, ons assortiment veiligheidsraamfolies biedt een veelzijdige oplossing voor diverse beveiligingsuitdagingen. Of u nu op zoek bent naar bescherming tegen glasbreuk, kogelwerende eigenschappen, anti-inbraakmaatregelen of privacy, wij hebben de juiste folie voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons aanbod en hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een veiligere omgeving.

  Lees meer Lees minder

Welke raamfolies worden er verkocht?

 • gekleurde folies
 • glas ets (zandstraal) folies
 • decoratieve glasfolies
 • UV werende folies