Actief sinds 1956 en met ruim 15.000 artikelen in haar assortiment mag DDS Druma B.V. zich tot de belangrijkste toeleveranciers rekenen van de sign-, print-, en zeefdrukindustrie binnen de Benelux. Voor professionals zijn wij de partner voor een breed gamma aan folie- en filmmaterialen, print- en plottersystemen, inkten, zeefdrukramen en alle toebehoren. Daarnaast bieden we voor een aantal onderwerpen interessante workshops om kennis en vaardigheden van ondernemers en hun medewerkers te verbeteren.

In 1956 begonnen als Van der Looy Tilburg (Loreti) kan DDS Druma terugkijken op een rijke historie. Waar ons bedrijf oorspronkelijk begon als raamschilder voor gevelreclame, richtte het zich daarna al snel op het leveren van inkten voor zeefdrukkerijen.

De zeefdrukindustrie is lang een belangrijke afzetmarkt geweest, maar het is geen geheim dat de crisis hier eind jaren 2000 voor grote problemen zorgde. In 2009 is Druma Loreti, zoals het bedrijf toen heette, doorgestart als DDS Druma B.V. Door een breder assortiment aan te bieden dat zich nadrukkelijker richt op signing, belettering en printen, heeft Druma opnieuw een prominente rol weten in te nemen als allround toeleverancier voor de professionele markt.

Anno nu is DDS Druma B.V. één van de grootste toeleveranciers van de sign-, print-, en zeefdrukindustrie binnen de Benelux. Wij onderscheiden ons door een breed én diep productassortiment. Wij leveren materialen en apparatuur van zowel de grote merken als onder eigen merk vanuit ons centrale magazijn in Tilburg. Onze afnemers kunnen bij ons online bestellen via een eigen zakelijk account, maar gewoon telefonisch of aan onze balie bestellen is natuurlijk ook nog steeds mogelijk.

Al onze medewerkers komen uit de praktijk en weten waar ze over praten. Ons compacte team kent een platte organisatie en door de korte lijntjes kunnen klanten eenvoudig terecht voor advies over installatie van apparatuur, materiaalgebruik of bijzondere toepassingen. Niet voor niets worden wij gemiddeld met een 8 gewaardeerd door onze klanten!

Nieuwsgierig of we ook u kunnen helpen?
Neem gerust contact met ons op!

Carlo Verbunt
manager DDS Druma BV