Inkten tampondruk

Inkten tampondruk

Tampondruk opent mogelijkheden die moeilijk te realiseren zijn met conventionele drukprocessen. Het is waarschijnlijk de meest aanpasbare van alle druktechnieken, met een breed scala aan substraten en grote flexibiliteit. Het kan worden toegepast op diverse materialen, oppervlaktestructuren en vrijwel elke vorm.

Onze tampondrukinkten zijn net zo divers als de mogelijkheden van tampondruk zelf en bieden een optimale oplossing voor elke toepassing. Hoge helderheid en uitstekende dekking zijn vanzelfsprekend bij al onze tampondrukinkten. Naast 1- en 2-componenten oplosmiddelinkten maakt een universeel toepasbaar UV-systeem het assortiment compleet.

De universele inktsystemen kunnen worden aangepast aan verschillende verwerkingsparameters, vereisten en omgevingsinvloeden met behulp van een breed scala aan hulpmiddelen. Speciale producten voor lastige oppervlakken (zoals Softtouch) en kleurmengsels volgens bekende kleurenwaaiers (RAL, Pantone® etc.) maken het assortiment compleet en bieden de juiste oplossing in elke situatie."

 • Automotive

  Niet alleen de prestaties zijn doorslaggevend bij het kopen van een auto, maar ook het ontwerp en uiterlijke kenmerken hebben een aanzienlijke invloed op de beslissing van de klant.

  De hoge eisen komen ook tot uiting in de vereisten voor de gebruikte drukinkten. Die moeten bestand zijn tegen een breed range aan temperaturen, frequent contact en reinigingsmiddelen, waardoor hoge weerstand en uitstekende hechting essentieel zijn. Bovendien moeten verschillende kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.

 • Kantoorartikelen

  In de wereld van kantoorartikelen zoals perforators, rekenmachines en schrijfinstrumenten is de diversiteit aan materialen vrijwel onbeperkt. Druma presenteert een uitgebreid scala aan kleursystemen die bijna elke toepassing bestrijken. Onze inktsoorten zijn moeiteloos te verwerken en blinken uit in uitmuntende weerstand. Geef uw kantoorartikelen een levendige en duurzame tint met onze hoogwaardige inktoplossingen!

 • Apparaten en huishoudelijke apparatuur

  Laat uw elektrische apparaten en huishoudelijke producten schitteren met Druma's geavanceerde zeefdrukinkten. Of het nu gaat om telefoons, wasmachines, computers of afstandsbedieningen, onze inkten voldoen aan strenge normen en trotseren dagelijks gebruik met gemak. Veelvuldig contact, stoom, hitte en schoonmaakmiddelen vormen geen uitdaging voor onze inkt.

  Naast hun levendige kleuren en schitterende uitstraling, zijn onze gebruiksvriendelijke inktsystemen bijzonder veerkrachtig. Ons assortiment biedt een brede keuze voor het drukken op elektrische en huishoudelijke apparaten en geeft ze een duurzame en stijlvolle afwerking!

 • Flesdoppen

  Geef uw doppenproductie een boost in snelheid en onberispelijke kwaliteit in design. Ontdek onze speciaal ontworpen inkt voor ultrasnelle printers.

  Onze inkt biedt niet alleen hoge dekking en uitstekende verwerkingseigenschappen, maar hecht ook uitstekend aan PE en PP (na voorbehandeling). Bereik topprestaties zonder concessies te doen aan design en kwaliteit.

 • Glas en keramiek

  Betover uw hoogwaardige cosmetica-verpakkingen, drinkglazen en servies met onze prachtige zeefdrukinkten. Glas en keramiek zijn onmisbaar in ons dagelijks leven en verdienen de beste behandeling.

  Schitterende kleuren met een indrukwekkende mechanische en chemische weerstand, dat is onze belofte. Geef uw alledaagse producten een vleugje klasse en duurzaamheid met de magie van Druma. De kunst van zeefdrukken was nog nooit zo betoverend.

 • Medisch

  In de medische sector, waar strenge eisen en richtlijnen gelden, zijn milieuvriendelijke inktsoorten een cruciale voorwaarde. Daarom moeten drukinkten aan de hoogste normen voldoen.

  Wij bieden verschillende speciale inktsoorten die voldoen aan medische richtlijnen (USP Class VI) en uitblinken in hun hoge weerstand. Ga voor verantwoorde en hoogwaardige drukoplossingen die perfect aansluiten bij de eisen van de medische technologie.

  Neem contact met ons op voor meer informatie over onze gecertificeerde speciale producten voor medische toepassingen.

 • Optisch glas

  Of het nu gaat om brillen, verrekijkers of meetinstrumenten - er zijn maar weinig optische hulpmiddelen zonder bedrukte merknamen of functionele informatie. Voor dagelijks gebruikte items zoals deze is het vooral belangrijk om bestendige inkt te gebruiken. Bovendien zijn de inktseries van ons assortiment zowel briljant als gemakkelijk te verwerken. Geef uw producten een duurzame en aantrekkelijke uitstraling met onze hoogwaardige inkten.

 • Speelgoed en kindverzorging

  Ontdekken is voor baby's en peuters niet alleen voelbaar, maar ook tastbaar. Dit vormt een bijzondere uitdaging voor speelgoed en kinderartikelen en met name voor de gebruikte drukinkten.

  Daarom moeten de drukinkten aan speciale eisen voldoen; ze moeten bestendig en bovenal veilig zijn. Dat betekent onder andere geen gebruik van PAH, halogeen en bisfenol A. Alle kleursystemen hebben een indrukwekkend niveau van detail en weerstand. Geef uw kleintjes een wereld vol veilig en levendig speelplezier met onze hoogwaardige inkten.

 • Sportmaterialen

  Sport vereist uithoudingsvermogen, kracht en discipline. Onze tampondrukinkten bezitten deze eigenschappen ook, zij het op een iets andere manier. Onze universele inktsystemen maken indruk met hun uitstekende hechting aan een breed scala aan materialen.

  Dankzij hun schitterende printbeeld zijn ze ideaal voor het labelen en decoreren van ski-bindingingen, veiligheidshelmen, golfballen en talloze andere sportartikelen. Geef uw sportuitrusting een dynamische en professionele uitstraling met onze hoogwaardige inkten.

 • Horloges

  Horloges zijn technische meesterwerken; elk onderdeel en elke stap van het productieproces vereist het hoogste niveau van perfectie. Van het drukken tot weerstands- en levenscyclus-tests, draait alles om één ding: kwaliteit op het hoogste technische niveau. Hier komt onze expertise tot uiting. Onze tampondrukinkten voor de horlogesector voldoen aan alle eisen van de Haute Horlogerie. Geef uw horloges een ongeëvenaarde uitstraling en duurzaamheid met onze hoogwaardige inkten.

 • Promotionele artikelen

  Hun bereik, positieve herinneringswaarde en blijvende effectiviteit maken promotionele artikelen perfecte versterkers van de reclameboodschap - onlosmakelijk verbonden met tampondruk. De universele inkt systemen van ons assortiment zijn ideaal voor het bedrukken van een breed scala aan promotieartikelen zoals aanstekers of schrijfwaren, evenals hoogwaardige producten van glas en metaal. Ze zijn geschikt voor zowel handmatige als hoge-snelheidsdrukmachines.