Blog

 • Je keuken wrappen met wrapfolie
  Bezig met laden...
  6 keer bekeken

  Je keuken wrappen met wrapfolie

  De keuken is het hart van veel huizen; het is waar maaltijden worden bereid, verhalen worden gedeeld en herinneringen worden gemaakt. Maar wat als je keuken een opfrisbeurt nodig heeft en je geen groot budget hebt voor een volledige renovatie? Hier komt keuken wrappen en wrapfolie om de hoek kijken als een betaalbare en stijlvolle oplossing. In deze blog duiken we in de wereld van keuken wrappen en verkennen we de voordelen, het proces en enkele handige tips.

 • Zeefdruk op T-shirts, Kleding en Textiel
  Bezig met laden...
  6 keer bekeken

  Zeefdruk op T-shirts, Kleding en Textiel

  Zeefdruk is een populaire druktechniek die al decennialang wordt gebruikt voor het bedrukken van kleding, textiel en andere oppervlakken. Deze methode biedt duurzaamheid, veelzijdigheid en hoge kwaliteit, waardoor het een favoriet is onder ontwerpers, kunstenaars en bedrijven. In deze blogpost nemen we je mee in de wereld van zeefdruk op T-shirts, kleding en textiel, en ontdekken we waarom deze techniek zo geliefd is.

 • Auto wrappen
  Bezig met laden...
  10 keer bekeken

  Auto wrappen

  Natuurlijk, laten we het hebben over een fascinerende trend in de autowereld: auto wrappen. In dit blog duiken we dieper in op wat auto wrappen is, waarom het zo populair is geworden, en wat de voordelen ervan zijn.

 • 3D Contour Pro Sublimation Vacuum Tray Set van Craft Express - de mogelijkheden
  Bezig met laden...
  14 keer bekeken

  3D Contour Pro Sublimation Vacuum Tray Set van Craft Express - de mogelijkheden

  De 3D Contour Pro Sublimation Vacuum Tray Set is speciaal ontworpen voor de Craft Express Sublimation Oven 25L en ontsluit zijn volledige potentieel. Naast mokken en tumblerbekers van 1.5oz tot 64oz, kan je met dit vacuüm lade set 3D-effecten bereiken op uniek gevormde items, platte oppervlakken en zelfs die moeilijk bereikbare hoeken!

 • Sublimeren met mokkenpers of krimpfolie in oven
  Bezig met laden...
  12 keer bekeken

  Sublimeren met mokkenpers of krimpfolie in oven

  Sublimatieproducten transfereren met een mokkenpers: Een mokkenpers is een speciale machine die wordt gebruikt om afbeeldingen, teksten of ontwerpen op mokken en tumblerbekers over te brengen door middel van warmte en druk. Bij het sublimeren met een mokkenpers wordt het sublimatiepapier met de gewenste afbeelding om de mok gewikkeld en vervolgens in de pers geplaatst. De warmte en druk zorgen ervoor dat de inkt van het sublimatiepapier overgaat naar de mok en permanent wordt vastgezet. Dit resulteert in levendige en duurzame afdrukken op de mok.