Natuurlijk doen wij onze uiterste best om u tevreden te stellen. Maar mocht u desondanks toch een bestelling willen retourneren, dan is dat natuurlijk geen probleem. Voor retourzendingen hanteren wij de volgende condities:

Termijn
U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen en zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Volledig en in originele staat
Indien u artikelen retour stuurt, dienen deze inclusief alle meegeleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Retourformulier
Om gebruik te maken van uw zogenaamde “herroepingsrecht” kunt u contact met ons opnemen via bestellingen@druma.nl. Wij zullen u dan het benodigde retourformulier toezenden waarmee u uw retourzending aan ons kan toesturen. Zonder dit formulier kunnen wij uw retour niet verwerken. Het verschuldigde orderbedrag zullen wij binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits de geretourneerde bestelling door ons in goede orde ontvangen is.