Secabo TS7 SMART SWING

Video Secabo TS7 Smart

Het professionele apparaat voor high-end toepassingen op het hoogste niveau - De TS7 SMART wegdraaibare hittepers van Secabo is HET professionele apparaat voor kledingveredeling op het hoogste niveau en de eerste hittepers van Secabo Made in Germany.

Artikelnummer
D100697
Eenheid
per stuk
Omschrijving
Secabo TS7 SMART SWING - transferpers 40 x 50 cm.
€ 1.889,00 en € 2.285,69 per st.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw

Het professionele apparaat voor high-end toepassingen op het hoogste niveau - De TS7 SMART wegdraaibare hittepers van Secabo is HET professionele apparaat voor kledingveredeling op het hoogste niveau en de eerste hittepers van Secabo Made in Germany.

Het professionele apparaat heeft een modulaire opbouw en biedt daarmee een optimale basis voor het creëren van uw volledig geïndividualiseerde "werkpaard". Met zijn comfortabele automatische zwenkmechanisme biedt de Secabo TS7 hittepers een grote werkruimte voor het comfortabel plaatsen van transferobjecten. De ruime bodemplaat met een afmeting van 40 × 50 cm. is staand opgesteld, wat de precieze positionering van de transferobjecten verder vereenvoudigt.

Transferobjecten met een hoogte tot 100 mm. zijn gemakkelijk te bewerken dankzij het grote instelbereik van de perskop en kunnen worden geperst met een maximale contactdruk tot 250 gram per cm2. Of u nu werkbroeken, sporttassen of hoodies wilt persen, het grote verstelbereik zorgt voor een grote mate van flexibiliteit.

Dankzij de zwenkhoek van 110 graden kan de operator in een aangename werkhouding werken. De zwenkrichting van de TS7 SMART kan naar rechts of naar links worden ingesteld, zodat de hittepers perfect past in zowat elke productieomgeving. Het automatisch openen en automatisch zwenken van de TS7 SMART zwenkbare hittepers bij transfers vergemakkelijkt uw werk en zorgt voor een vlotte workflow.

De Secabo TS7 Smart is geschikt voor alle bekende warmteoverdrachtmethoden en kan op alle gebieden van de transfertechniek worden ingezet. Zoals te verwachten van Secabo is de TS7 SMART buitengewoon gebruiksvriendelijk en kan ook door beginnende gebruikers worden bediend. Het apparaat is voorzien van een digitale besturing die een nauwkeurige instelling van een temperatuur tot 225 graden Celsius en een perstijd tot 999 seconden voor de transfer mogelijk maakt.

Zoals bij alle TC SMART serie producten van Secabo is de TS7 SMART voorzien van een Bluetooth interface die samen met de Secabo SMART Transfer App complete instructies biedt voor meertraps transfer en vele andere geweldige functies. De TS7 SMART hittepers is compatibel met de Softheat warmteplaat SH7 en/of de Thermobase TB7, snelwisselsystemen, verwisselbare basisplaten en de schuifverlenging en andere accessoires van Secabo.

Bluetooth-interface
Het apparaat kan via Bluetooth met een mobiel apparaat en de Secabo Smart Transfer App worden verbonden en aangestuurd.

Secabo Smart Transfer App
Het apparaat is klaar voor besturing via de Secabo app. Met behulp van deze app kunnen geschikte transferparameters voor uw toepassing worden geselecteerd.

Digitale regelaar
Duur en temperatuur kunnen gemakkelijk worden aangepast en gecontroleerd met de digitale regelaar.

Variabele werkdruk
De werkdruk is eenvoudig in te stellen - in elk geval afgestemd op het transferobject en de procedure.

Veilig werken
De veiligheid en kwaliteit van dit apparaat wordt voortdurend gecontroleerd - volgens de Duitse veiligheidsnormen

Verwisselbare platen
Verwisselbare bodemplaten beschikbaar - ook in combinatie met een snelwisselsysteem

Lage hysterese
Een ultramoderne regelaar beperkt de temperatuurschommelingen tot een minimum, waardoor constant goede overdrachtsresultaten worden gegarandeerd.

Opent automatisch
De hittepers opent automatisch nadat de ingestelde tijd is verstreken.

Grote werkruimte
De pers kan over 110 graden worden geopend, zodat ontspannen en veilig werken gegarandeerd is.

Nauwkeurige temperatuurverdeling
De hoogwaardige warmteplaat zorgt voor een exacte temperatuurverdeling over het gehele verwarmingsoppervlak.

Intelligente displayfuncties en intuïtief bedieningsconcept
Onze SMART-modellen zijn uitgerust met nieuwe elektronica die ontwikkeld werd op basis van de uitgebreide knowhow van Secabo en zijn "Made in Europe". Naast de bekende instellingen, zoals temperatuur en tijd, werd het functiepakket uitgebreid met instellingen voor het voorpersen, een telfunctie, slaap- en automatische uitschakeling, 10 geheugenplaatsen voor transferparameters en vele andere functies. Het bedieningsconcept is volledig herzien om de bediening van de pers voor de gebruiker verder te verbeteren - de roterende drukknop en het grote display dragen hier in belangrijke mate toe bij.

Secabo app voor een nauwkeurige en efficiënte workflow
De volledig vernieuwde Secabo app is gratis voor alle SMART hittepersen en hun toebehoren. Het is een enorme informatiepool voor zowel leken als professionals - de meeste informatie van fabrikanten is direct beschikbaar voor gebruik via de Secabo app, en je vindt er ook waarden die door Secabo zijn getest en geverifieerd voor vele soorten media. Een groot voordeel van de Secabo app zijn de eenvoudige instructies voor complexe meertraps transferprocessen.

Naast tijd en temperatuur kunnen ook verschillende drukinstellingen worden gedifferentieerd. De combinatie met kleine basisplaten en dus extreem hoge contactdruk bereikt dramatisch korte transfertijden, die tot nu toe nog nooit door een fabrikant van hittepersen of transfermedia zijn aangegeven. Bij een opgezette Bluetooth-verbinding kan de app de gekozen instellingen automatisch naar de pers pushen.

Met de Secabo app kunnen meerdere SMART hittepersen ook via een mobiel apparaat, zoals smartphone, tablet of zelfs via een laptop geselecteerd en aangestuurd worden. We stellen de volledige knowhow van onze Secabo app ook offline ter beschikking, zodat een constante internetverbinding niet nodig is om de app te laten werken.

State-of-the-art design en nog meer mogelijkheden
De TS7 SMART overtuigt door een nieuw intelligent ontwerp en een nieuwe constructie. Bij de keuze van de verwerkte componenten werd gelet op hoogwaardige materialen en oppervlakken. Met de jarenlange knowhow van Secabo en de productie in Duitsland wordt hier de beste kwaliteit geboden. Door het werkgebied van 40 x 50 cm en het grote verstelbereik van de perskop is de verwerking van textiel met een groot oppervlak en hoge transferobjecten tot 70 mm mogelijk!

Fantastische combinatiemogelijkheden
De TS7 SMART heeft een modulair ontwerp dat optioneel een snelle en eenvoudige uitrusting mogelijk maakt met verwisselbare bodemplaten van verschillende formaten, met een snelwisselsysteem en met een schuifverlenging. Bijzonder opmerkelijk is de uitbreidingsmogelijkheid met de SH7 Softheat warmteplaat in combinatie met de verwarmde TB7 bodemplaat, beide absoluut nieuwe innovaties. Deze combinatie biedt een enorme vereenvoudiging en een verbetering van de kwaliteit en de procesbetrouwbaarheid, vooral bij meerfasentransfers.

 

Ontwerpen als de profs - gebruik van hittepersen

WAT IS EEN HITTEPERS?
Een hittepers brengt tekst, logo's of afbeeldingen over op verschillende materialen. Het apparaat werkt zowel met druk als met warmte om duurzame resultaten te bereiken. Een hittepers is als een groot strijkijzer, maar met meer druk en intensievere warmte. Warmtepersen zijn geschikt voor een groot aantal transferprocessen.

afwerking van kledingstukken met flock en flex
Motieven van flock- of flexmateriaal of stickers kunnen met de hittepers op kledingstukken worden overgebracht. Bv. voetbalshirts kunnen worden versierd met namen, nummers of het logo van de club.

sublimatietransfer:
Bij dit proces brengt de hittepers afbeeldingen, foto's en teksten die op een in de handel verkrijgbare printer zijn gedrukt over op polyester materialen. Voor het drukken zijn alleen speciale sublimatie-inkten nodig. De hitte die door de hittepers wordt gecreëerd, zorgt ervoor dat de inkt polyester materialen kleurt. Naast kleding is deze procedure ook geschikt voor het individueel ontwerpen van bekers, puzzels, muismatten, tafelgerei en nog veel meer. Houd er rekening mee dat deze procedure alleen mag worden gebruikt op heldere, bij voorkeur witte materialen, om een realistische kleurweergave mogelijk te maken.

Inkjet flex:
Een ontwerp wordt uit een inkjet flexfolie gesneden en vervolgens met een hittepers op een kledingstuk overgebracht. Het hoogtepunt: Gewone inkt van een gewone printer wordt door speciale vernisparels binnenin de inkjet flex folie bewaard tijdens het transferproces. Dit maakt de productie van duurzame textielafwerkingen in fotokwaliteit met de eenvoudigste middelen mogelijk. Men kan bijvoorbeeld een voetbalshirt ontwerpen met een landenwimpel.zoals een landenwimpel op een voetbalshirt, enz.

Chromablast Transfer:
Een ontwerp wordt uit een inkjet flexfolie gesneden en vervolgens met een hittepers op een kledingstuk overgebracht. Het hoogtepunt: Gewone inkt van een normale printer wordt door speciale vernisparels in de inkjet flexfolie bewaard tijdens het transferproces. Dit maakt de productie van duurzame textielafwerkingen in fotokwaliteit met de eenvoudigste middelen mogelijk. Men kan bijvoorbeeld een voetbalshirt ontwerpen met een landenwimpel.zoals een landenwimpel op een voetbalshirt, enz.

WAAROM HEB IK EEN HITTEPERS NODIG?
De toepassingen en mogelijkheden van een hittepers zijn net zo divers als de verschillende overdrachtmethoden die bestaan. Met hittepersen kunnen zowel professionals als ambitieuze hobbyisten hun persoonlijke ontwerpideeën verwezenlijken, zoals bijvoorbeeld:

  • creatief ontwerp van kopjes en mokken
  • individueel ontwerp van muismatten
  • bewerking en ontwerp van kleding zoals T-shirts, jassen of truien, bijvoorbeeld voor bands, scholen, werkkleding, designercollecties
  • duurzame kledingdecoratie met motieven van flock of flex - ideaal voor sportclubs
  • creatie van persoonlijke hoeden
  • ontwerp uw eigen handdoeken en badtextiel
  • creatief ontwerp van grootschalige fotomotieven op badkamer- of keukentegels
  • maak uw individuele tassen

WAT IS DE JUISTE HITTEPERS VOOR MIJN PROJECTEN?
Bij de keuze van de juiste hittepers zijn de vorm van het ontvangende materiaal en de grootte van de over te dragen voorwerpen doorslaggevende factoren. Vouwpersen of zwenkpersen worden gebruikt om vlakke materialen, zoals textiel of tegels, af te werken met een gepersonaliseerd ontwerp. De Secabo TC 2 hittepers bijvoorbeeld is een betrouwbare vouwpers op instapniveau voor kleinere ontwerpen. De Secabo TC 5 hittepers is geschikt voor grotere ontwerpen. Er zijn speciale mokkenpersen die zich perfect aanpassen aan de vorm van een mok om zo een geïndividualiseerde mokkencollectie te creëren, zoals de Secabo TMUG hittepers.

Meer informatie
Merk Secabo
Serie Secabo TS swing away
Verpakking per stuk
Toepassing vlakbed
Bediening auto open
Hitteplaat formaat 40 x 50 cm.

formaat van het werkgebied
40 x 50 cm.

instelling van de objethoogte
0 - 70 mm.

zwenkhoek van de hitteplaat
0 - 110 graden, opening naar rechts of links mogelijk en instelbaar

instelling temperatuur
0 - 225 graden Celsius

instelling contactdruk
0 - 250 gram per cm ²

instelling tijd
0 - 999 seconden

drukinstelling
hoogteverstelling van de warmteplaat via handwiel

stroomvoorziening
AC voltage 230V / 50Hz - 60Hz, 2000 Watt

vereisten omgeving
5 - 35 graden Celsius / 30 - 70% relatieve vochtigheid

afmetingen met voetstukverlenging
596 x  1070 x 854 mm.

inbegrepen
hittepers, netsnoer en engelstalige handleiding

optioneel
snelwisselsysteem, verwisselbare voetplaten, schuifverlenging, verwarmde voetplaat TB7, softheat warmteplaat SH7

gewicht zonder verpakking
64,00 kilo

gewicht met verpakking
72,00 kilo

merk
Secabo